9.12.2013 palasimme näyttelyreissusta Riikasta ja kotiin palatessa saimme kasvattajalta Marja-Liisa Toloselta (Marilta) mukaamme pienen creme-pojanpalleron. Olimme saaneet Marilta tarjouksen josta emme voineet kieltäytyä ;) Pontuksen meillä asuessa ja tiedostaen Pojan muutosta Englantiin, kouristi rinnasta, mutta saimme Kollista kaksi komeaa jälkeläistä meille, Anguksen ( Rhinestone's Angus Young ) ja Deen, ikävää poistamaan. Eli lyhyesti 15.7.2013 syntyi yhdistelmästä "Pontus" SC Applecat Spider, DVM ja "Isabella" GIC Aretha's Isabella Rossellin v. Wernerwald meille creme poika,, hieman "puun takaa" :) Tämä Nallekarhu on luonteeltaan aivan mahtava kehruukone. Poika viihtyy sylissä ja pitää rapsutuksista. Eikä Poikaa edes haittaa vaikka lapset nostelevat. ( Kuvistahan sen huomaa ) Parin päivän oleskelun jälkeen, Dee tottui muihin ja nykyään kaikki kolme Poikaa leikkivät ja laiskottelevat yhdessä.
 

25.-26.1.2014 Suuntasimme Deen ensimmäiseen näyttelyyn Lahteen. Ensimmäisenä päivänä Poika oli EX2, onnittelut voittajalle. Seuraavana päivänä Poika oli EX1 ja lisäksi valittiin tuomarin parhaaksi pennuksi. Varsin hieno aloitus Dee ! 

15.-16.2.2014 Vietimme viikonloppua Jyväskylässä Pojan ollessa molempina päivinä EX1. Pontukselle onnea SC-tittelin saavuttamisesta!!

Smiley

22.-23.3.2014 Vietimme viikonloppua kotoisassa Salossa :) Dee oli molempina päivinä EX1. Näyttelymatka oli juuri sopiva :D

5.-6.4.2014 Turun näyttelyviikonloppu sujui niin kuin ennenkin. Dee oli molempina päivinä EX1.

Yhteystiedot